Stappenplan ruilen en retourneren

Je wilt een bestelling ruilen of retourneren? Je hebt 30 dagen na ontvangst van de bestelling de tijd om je bestelling te herroepen door ons hiervan op de hoogte te brengen of door de producten binnen deze tijd aan ons te retourneren. Indien je ons vooraf op de hoogte brengt van de retour heb je vanaf dat moment nog 14 dagen om de producten te retourneren. Indien mogelijk in originele verpakking en in een zo'n oorspronkelijk mogelijke en onbeschadigde staat. Staat je product niet bij de lijst van uitzonderingen? Gebruik dan de uitleg hieronder bij het terugsturen van je bestelling.

Let op: gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van retour. 

Let op: stuur altijd je pakbon mee bij het retourneren. Indien niet meer aanwezig graag het ordernummer op de envelop of doos zetten.

Let op (alleen voor Belgie): Bij het uitprinten van het retourlabel de pagina uitprinten met de barcode, deze nieuwe barcode op de verpakking plakken. Kies bij het aanmaken van het label altijd voor afleveren bij een DHL punt, en NIET voor ophalen, dit wordt niet ondersteund.

DHL locatiezoeker: Zoek een DHL servicepunt in Nederland of Belgie

Ruilen

Verkeerde maat of toch een ander product nodig?

Nederland: 
(Stap 1) Stuur de verkeerde producten retour. Lever je bestelling in bij een DHL servicepunt. Je hoeft geen retourlabel te printen. Bij het DHL punt kunnen ze ofwel je oude barcode scannen of geef aan retour naar "Voetbalshirtskoning" dan maken ze bij de DHL parcelshop een nieuw retour aan. Het bedrag wordt binnen 5 werkdagen na ontvangst van de retour teruggeboekt op het bij ons bekende rekeningnummer.

Belgie:
(Stap 1) Stuur de verkeerde producten retour. Vraag hier een retourlabel aan. Lever je bestelling in bij een DHL servicepunt bij jou in de buurt. Het bedrag wordt binnen 5 werkdagen na ontvangst van de retour teruggeboekt op het bij ons bekende rekeningnummer.

Let op: Gebruik altijd de volgende gegevens bij het aanmaken van het retourlabel (alleen voor België):

Gewicht in kg = 1
Is het pakje kleiner dan 80 * 50 cm / 150 liter = JA (Stap 2) Bestel je nieuwe producten via onze webshop. Op werkdagen voor 22.00 besteld is morgen in huis binnen Nederland en België. Bij gepersonaliseerde producten geldt op werkdagen voor 14.00 besteld is morgen in huis.

Retourneren

Niet tevreden? Dat kan.

Nederland: 
(Stap 1) Stuur je bestelling retour. Lever je bestelling in bij een DHL servicepunt. Je hoeft geen retourlabel te printen. Bij het DHL punt kunnen ze ofwel je oude barcode scannen of geef aan retour naar "Voetbalshirtskoning" dan maken ze bij de DHL parcelshop een nieuw retour aan. Het bedrag wordt binnen 5 werkdagen na ontvangst van de retour teruggeboekt op het bij ons bekende rekeningnummer.

Belgie:
(Stap 1) Stuur de verkeerde producten retour. Vraag hier een retourlabel aan. Lever je bestelling in bij een DHL servicepunt bij jou in de buurt. Het bedrag wordt binnen 5 werkdagen na ontvangst van de retour teruggeboekt op het bij ons bekende rekeningnummer.

Let op: Gebruik altijd de volgende gegevens bij het aanmaken van het retourlabel (alleen voor België):

Gewicht in kg = 1
Is het pakje kleiner dan 80 * 50 cm / 150 liter = JA (Stap 2) Het bedrag wordt binnen 5 werkdagen na de herroeping van je bestelling teruggeboekt op het bij ons bekende rekeningnummer. 

Postadres Voetbalshirtskoning

Kingdo B.V.
De beverspijken 7D
5221EE Den bosch 

Overig

Je kunt ook het modelformulier voor herroeping meesturen, maar dit is niet verplicht.

Klantbeoordeling 0

12438 beoordelingen